stora tavlor

Abstrakt konst

Abstrakt konst

Det skandinaviska hemmet med ljusa, sobra färger har länge varit uppmärksammat och populärt utomlands, och de senaste åren har även det vita, avskalade hemmet blivit allt mer vanligt. En stor tavla med abstrakt konst kan bli en viktig detalj i inredningen av dessa hem, och är idag mycket efterfrågat. Den abstrakta konsten och större tavlor har blivit mycket populär i Sverige och på Mynewart.se har vi därför valt att utöka vårt utbud av stora, abstrakta tavlor.

Abstrakt konst är konst som inte har något motiv. Istället är det betraktaren som så att säga skapar motivet med sin egen upplevelse av verket. En abstrakt tavla väcker känslor och associationer, det är personen som ser på tavlan som avgör om den föreställer något – och i så fall vad. Uppfattningen om vad man ser och känner för målningen kan också förändras över tid. Ena dagen tycker du kanske att målningen föreställer en sak, och nästa dag ser du plötsligt något helt annat. Detta är själva kärnan i en abstrakt tavla.

Vi kan nästan lova att en stor abstrakt tavla kommer skapa en härlig kontrast i ditt hem, och ge både dig själv och dina gäster en unik upplevelse.

Hos Mynewart.se finns ett stort utbud av stora tavlor i två format. Antingen som en enda stor målning, eller som delade målningar på flera dukar som tillsammans bildar en effektfull helhet. Om du letar efter abstrakt tavla i en mer ”normal” storlek kanske du vill ta en titt på vårt övriga, breda sortiment av abstrakt konst.

Våra tavlor finns i både färgrika varianter och varianter med få färger. De kan ha sofistikerade mönster eller enkla mönster. Färgerna kan vara starka eller dämpade. Kort sagt har vi ett stort utbud av abstrakt konst – och vi fortsätter hela tiden att få in nya tavlor. Vi vill kunna erbjuda just den tavlan som passar till ditt hem.