Av-Teknik

Av-Teknik för en enklare vardag

Av-Teknik för en enklare vardag

Idag finns det många sätt att underlätta både i sin vardag och på jobbet. Tack vare audiovisuell teknik kan man hålla effektiva möten på distans men även enkelt styra belysning i sitt sitt hem. Man kan också få ett tryggare hem genom att installera kameror och säkerhetsutrustning. Det är dock inte alltid så lätt att veta vad man ska ha för teknik och framförallt hur den ska installeras för att man ska få ut så mycket som möjligt av den.

AV/IT är ett företag som har lång erfarenhet och bred kunskap inom audiovisuell teknik. De har gjort installationer på många olika platser och vet vilken utrustning som krävs och hur den ska installeras för att AV-tekniken ska kunna användas optimalt i en lokal. AV/IT utbildar även sina kunder i hur utrustningen ska användas på bästa sätt och erbjuder även service för att den ska hålla så länge som möjligt. 

På en arbetsplats är det bra att ha ett mötesrum med den senaste AV-tekniken. Då kan man hålla mycket effektiva möten med kunder och kollegor på distans för att slippa restid och onödiga utgifter. AV/IT har flera olika lösningar på mötesrum beroende på storleken på lokal samt hur många människor som ska deltaga. Alla rum har med fördel skärmar, mikrofoner och högtalare, men man kan även komplettera med fjärrstyrning av belysning samt mörkläggning. En stor lokal kan kräva projektorer för att alla deltagare ska kunna se bilder eller filmer som visas tydligt, samt flera högtalare och mikrofoner för bästa ljud. AV/IT vet vad som krävs och utför alltid jobben utefter kundens behov.

I hemmet kan det vara väldigt bekvämt att kunna fjärrstyra belysning och mörkläggning. Att ha en bra ljudanläggning som är korrekt installerad är också något som kan förgylla vardagen. Även här arbetar AV/IT för att möta de behov och önskemål som finns i varje enskilt hem. Läs mer på https://www.av-it.se/.