Köksluckor

Drömmer du om ett helt nytt kök?

Drömmer du om ett helt nytt kök?

Är du den som väljer våra kända stora möbelleverantörer eller något mer unikt och skräddarsytt? Du kan ju riva ut hela köket, stommar och allt och bara hänga upp nytt, som ritats av personal på plats i varuhuset. Eller så kan du välja att enbart renovera dina befintliga köksluckor eller att rita ett helt eget kök efter dina egna önskemål och behov. Oavsett vilket du väljer så tänk noga efter, vad är orsaken till att du vill göra om? Är det enbart utseende så byt köksluckor, är det även funktion, rita ett skräddarsytt. Är det ett mellanting, ja då kanske du åker till varuhuset.

 

Skräddarsytt för extra köksglädje

Tänk dig att du river ut hela köket och bygger om helt. Vill du kanske ha utsikt genom ett fönster när du står och diskar? Se rådjuren knapra på dina krokusar och igelkottarna ta skydd i rabatten. Väljer du att vända dig till en specialist så kan de hjälpa dig att rita köket precis som du vill ha det. Du får rådgivning och experthjälp. I kök har du både med el och vatten att göra och det finns regler för sådant. Här är det riktigt tryggt att ta hjälp. 

 

 

Utnyttja köksytan maximalt

En leverantör som exempelvis Köksluckan hjälper dig genom hela projektet. De kan som sagt hjälpa dig att rita kök med allt från nya stommar, luckor, bänkskivor, val av material och färger. Du kan också välja olika tillbehör såsom lådsystem, vitvaror, köksblandare och annan lyx. Genom att rita tillsammans ser experterna till att utnyttja din köksyta maximalt – vanligtvis kan de göra hembesök och hjälpa dig i din faktiska miljö, men se även till att besöka deras visningslokaler och uppleva hela kök och olika köksluckor på plats.En annan fördel med att ta hjälp genom hela processen är att de även forslar bort avfallet.