Våtrumspanel

En våtrumspanel erbjuder ett snabbt och smidigt sätt att skapa en ny och fräsch look i hemmet

En våtrumspanel erbjuder ett snabbt och smidigt sätt att skapa en ny och fräsch look i hemmet

I en bostad finns det vissa områden där det är viktigt att skydda väggarna från fukt och stänk. Väggar ovanför köksbänkar och bakom spisen i köket, bakom diskhon i tvättstugan och väggarna i ett badrum blir dagligen utsatta för stänk och fukt som kan orsaka besvär om ytan inte tål detta. Det kan i sin tur leda till kostsamma fuktskador som kan kräva en stor renovering av utrymmet. Väldigt många väljer att sätta kakel på sina väggar som behöver skyddas, men det finns även en annan snygg lösning som man dessutom kan montera helt själv.

Våtrumspaneler är enkla att hantera

Med våtrumspaneler kan man snabbt och enkelt förändra ett kök, en tvättstuga eller ett badrum utan att behöva anlita dyra hantverkare. De kan fästas direkt på befintligt kakel, vilket gör att man slipper besväret med att ta bort något från väggarna och de skyddar ytan på samma sätt som kakel gör. Har man till exempel tröttnat på kaklet ovanför köksbänken i köket så kan man med en våtrumspanel snabbt förändra utseendet i rummet och göra att det känns fräscht och nytt.

Paneler för alla smaker 

Hos e-plast.se hittar man Easywall våtrumspaneler som kommer i flera olika designs. Bland annat hittar man våtrumspaneler som ser ut att vara gjorda i betong eller trä som gör att man kan skapa ett naturligt intryck i rummet där de sitter. Det finns även enfärgade paneler i vitt, grått eller beige för ett diskret intryck, eller så kan man satsa på grönt som blir en härlig färgklick i rummet.

Underlätta rengöringen i hemmet

Easywall-panelerna är dessutom väldigt enkla att hålla rena. De tål såklart fukt och även temperaturer ända upp till 80 grader. Ytan är väldigt reptålig och det enda man behöver göra för att hålla de fräscha är att torka av dem med en fuktig trasa vid behov. Vill man rengöra panelerna ännu grundligare så tål de även lösnings- och rengöringsmedel.