Flyttfirma

Flytt av bohag

Flytt av bohag

När man ska flytta så kan det vara skönt att anlita en flyttfirma som https://www.flyttfabriken.se/. Istället för att ringa runt till släkt och vänner för att be om tjänster så kan man med hjälp av flyttfabriken.se i lugn och ro fokusera på allt det övriga som kommer med en flytt, och samtalen till släkt och vänner kan vara för att bjuda till inflyttningsfesten istället. En flyttfirma har dessutom rätt verktyg och personal som är utbildade på att utföra en flytt säkert och snabbt.  

 

 

Hur man flytt-anmäler

 

När man väl bestämt sig för att flytta och vart man ska ta vägen, så är det en mängd olika saker som ska ordnas som att meddela sin nya adress till kommuner, landsting, staten och alla möjliga företag som man är kund hos. Lika enkelt som att anlita en flyttfirma kan man numera med endast några enkla knapptryck på datorn anmäla sin flytt till alltifrån folkbokföringen till ett stort antal företag, som valt att anknyta sig till tjänsten. Med tanke på att man i och med en flyttanmälan också får ett visst antal månaders eftersändning, så kan man sedan i lugn och ro efter flytten kontakta de som fortsatt skicka brev till den gamla adressen.

 

Före och efter flytten

 

Förutom att säga upp sin bostad och flyttanmälan så kan en flyttfirma hjälpa till med att packa allt bohag och att skruva isär och emballera möbler eftersom det alltid brukar ta mer kartonger och tid än vad man räknar med. När så flytten väl är klar så ska allt packas upp igen, och det brukar ta nästan lika lång tid som nedpackningen, och även där kan en flyttfirma hjälpa till om man så önskar. Ofta ska även en flyttstädning ske samtidigt som själva flytten och då kan det vara skönt att anlita en firma även för denna tjänst för bäst tidsbesparing och kvalitet på utförandet.