Tandreglering

Gör tandreglering och möt människor med ett leende

Gör tandreglering och möt människor med ett leende

Att ha ett rakt och fint leende kan för många vara ett väldigt viktigt attribut att ha. Somliga skäms så mycket för sina tänder att de håller en hand framför munnen så fort de ska le och vissa undviker helt att le så stort att tänderna syns. Vilket är synd eftersom ett genuint och stort leende kan förgylla människors dag. Det behöver dock inte bara vara av estetiska skäl som man är i behov av att reglera sina tänder. Har man tänder som växer snett eller konstigt kan det göra att man får svårt att komma åt och rengöra överallt samt att det kan i värsta fall också orsakar smärta. 

Som tur är finns hjälp att få oavsett om man vill göra en tandreglering för att få ett vackrare leende eller om det är för att undvika smärta i munnen. Hos Le tandreglering finns specialister inom området som har tillgång till den senaste tekniken. På kliniken genomför de tandregleringar så skonsamt, tidseffektivt och hygiensikt som möjligt med estetik och personligt bemötande i fokus.

Vissa tänker att det är försent att göra något åt tänderna när man blivit vuxen, men så är inte fallet. Le tandreglering riktar sig till människor i alla åldrar och så länge tandköttet är friskt är det fritt fram att genomföra en tandreglering. Det finns olika alternativ inom tandreglering; klassisk räls, osynlig tandställning på insidan eller osynliga skenor. Hos Le tandreglering strävar de alltid efter att nå perfekta resultat, den minsta millimeterjusteringen kan vara avgörande. I början kan tänderna kännas lite ömma men Le tandreglering arbetar alltid för att tandställningen inte ska vara i vägen i vardagen. Tandställningen kontrolleras och justeras ungefär var tredje månad för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Hos Le tandreglering kan man också genomföra tandblekning för att ytterligare förbättra sitt leende.