parfym

Härligt doftande parfymer

Härligt doftande parfymer

Söker du skönhetsprodukter av hög kvalité hittar du det på Sephora. De har ett stort utbud av makeup, parfym, hudvård och produkter för ditt hår från många olika kända märken för både män och kvinnor. Märken från bland annat Calvin Clain, DIOR, DOLCE&GABBANA, Diesel, Elisabeth Arden och många fler. Även Sephora med sin egen collection erbjuder en mängd spännande produkter som följer de senaste trenderna.

Parfymer med olika dofter har antagligen de flesta hemma, då man behöver olika parfymer vid olika tillfällen. Man kanske väljer en parfym med svagare doft när man går till arbetet och en med starkare doft vid mer festliga tillfällen. Parfym använder de flesta av oss och därför kan det vara ett bra val när man vill ge bort en mer exklusiv present.

Man kan väl påstå att mascara är den produkt som de flesta använder som bär smink. På Sephora finns en mängd olika mascaror av olika märken att välja bland. Även en hel del ögonbrynsmascaror och ögonbrynsgel hittar du här. Ögonbrynsgel formar snabbt dina ögonbryn och håller hårståna på plats under många timmar framåt.

Om du inte bor i närheten av de städer där Sephora har sina butiker eller hellre vill beställa deras produkter på nätet är det enkelt att göra en beställning på deras webbplats. Här hittar du också en hel del spännande erbjudanden och nyheter.

Ibland kanske man vill ha personliga skönhetsråd och då kan man besöka någon av Sephoras butiker. På deras webbplats kan man dessutom få makeuptips och tillgång till de senaste skönhetstrenderna.

Frakten är bara 29 kronor och handlar du för över 550 kronor är den gratis, om det inte är en företagsleverans eller hemleverans. Dina varor levereras sedan inom 1-3 arbetsdagar.

Om du ångrar ditt köp har du 30 dagar på dig att byta eller returnera dina produkter.