spa

Hitta din väg vid Siljan

Hitta din väg vid Siljan

Det finns inte någon större ro än att känna att man är precis där man ska vara i livet. Att man har hittat en plats där man känner sig hemma i sig själv och i det man gör. En sådan känsla är troligtvis få förunnad och känner du en person som passar in i denna beskrivning så är denne säkerligen en stor inspiration i ditt liv.

För de flesta av oss som ändå strävar efter att hitta det där lugnet så finns det en mängd med metoder för att hitta tillbaka till nuet. Mycket handlar egentligen bara om acceptans. Att acceptera med vad som än händer i livet ger en enorm kraft till att förändra det som vi inte gillar.
Det kommer såklart inte att betyda att saker och ting alltid kommer att bli som vi vill. Däremot så får vi som sagt en känsla av att livet vill oss väl och att vi hör hemma där vi är. Alla utmaningar som kommer vår väg är där för att få oss att växa – att bli mer den individ som vi i grund och botten är.

Men det gäller som sagt att hitta vilken metod, eller vilka metoder, som passar just dig bäst. Saker som ofta fungerar är att hitta miljöer där vi trivs och känner att vi inte behöver låtsas vara någon annan än det vi är. 
Vi behöver även känna oss uppskattade och ta hand om vår kropp. 

Att spendera tid runt Siljan i Dalarna är att slå flera flugor i en smäll. Här finns lugn, fantastiska vyer och en kultur fylld av traditioner. Alla som någon gång har varit på konference i Tällberg vet hur fantastiskt det är i denna region. Speciellt om man samtidigt unnar sig en spa-besök på Åkerblads.
Då lämnar Siljan med ny energi och kraft.