tandläkare

Hitta en trygg tandläkare för hela familjen

Hitta en trygg tandläkare för hela familjen

Tandläkarbesök kan upplevas på många olika sätt, vissa tycker att det är en rutinmässig sak som man bara går och gör, medans andra bävar för det i veckor och tycker att det är bland det värsta som finns. Det kan därför vara viktigt att hitta en tandläkare man trivs med och känner sig trygg hos. Att få ett personligt bemötande av en tandläkare som bryr sig och ställer frågor kan vara avgörande för om ett tandläkarbesök blir lyckat eller inte. 

Hos GloriDent AB får man sina tänder undersökta i en lugn och trygg miljö. En undersökning börjar alltid med att de ställer frågor om hälsan, om man äter mediciner eller om man har några allergier. Därmed blir det alltid en skräddarsydd undersökning som passar individen. Under undersökningen kan man även förklara vad man vill, om man har några önskemål eller funderingar. Därefter påbörjar tandläkaren den kliniska undersökningen där de noggrant kontrollerar tänderna och dess stödjevävnad. Vanligtvis tas även röntgenbilder för att komplettera undersökningen och se om det finns karies eller andra problem som inte framkommer vid den kliniska undersökningen. 

Det är rekommenderat att göra regelbundna besök hos tandläkaren, men hur ofta det behövs är väldigt individuellt. Det kan vara allt från en gång per år till vart tredje år. Genom att göra regelbundna besök minimerar man risken för att det kommer krävas stora och kostsamma ingrepp som annars hade kunnat undvikits. Är man i behov av tandläkare Järfälla så är GloriDent ett mycket bra alternativ. Hos GloriDent erbjuder de tjänster såsom allmäntandvård, implantat, kirurgi samt estetisk tandvård. De har även en specialist inom snarkning och andningsuppehåll där behandling sker med hjälp av en specialanpassad skena. GloriDent är en mottagning för hela familjen som alltid sätter patientens behov i främsta rummet.

Vänta inte med att boka nästa tandläkarbesök, det tjänar du på i längden!