kompletta stall

Kompletta stall är en bekväm lösning för både häst och skötare

Kompletta stall är en bekväm lösning för både häst och skötare

Som hästägare är det viktigt att se till så att hästen mår så bra det bara går. Den ska ha foder som är bra för den, motion, sällskap och en bra miljö att bo i. Stallet är hästens hem och därför bör man se till så att det har allting hästen behöver, och gärna lite till. Med kompletta stall underlättar man även för den eller de som sköter om hästen, eftersom det kan innehålla allt man behöver under en dag. Vare sig man har en häst för privat bruk eller om det handlar om en ridklubb som vill ha bra utrymmen för hästarna så är det klokt att investera i ett stall av hög kvalitet. 

Genomtänkta och välutvecklade stall

Uteboxen är ett företag som specialiserat sig på hästboxar och stallinredning som kan anpassas efter de behov som finns. Sedan starten 1988 har de utvecklat och förbättrat produkterna till att idag vara en av Sveriges största leverantörer av stall, uteboxar, vindskydd och stallinredning. Det har dock inte ändrat deras grundvärdering i företaget, nämligen att varje kund ska bli nöjd.

Något som är väldigt bra med Uteboxens produkter är att de är framtagna med tanke på både hästar och människor. Boxarna ska vara en plats där hästarna trivs, känner sig trygga och mår bra. De kan anpassas efter de behov som finns och därmed skräddarsys för att man ska kunna få just den lösning man önskar. Det är så flexibelt tack vare att Uteboxen erbjuder möjligheten att komplettera med exempelvis flera boxar och även att flytta hela stallet till en annan plats. 

En hållbar lösning 

Genom att välja ett stall från Uteboxen får man helt enkelt ett bra hem för hästen och det är möjligt att ha plats för allt från sadelkammare till foderutrymme. Det går dessutom alltid att komplettera med fler boxar om behovet skulle uppstå.