Drick lekar - Drick spel

Krydda till festen med Drick lekar

Krydda till festen med Drick lekar

editorial

Har du planerat en fest, vare sig det är med många människor eller få, så vill man ha roligt och med lite grejer inplanerade. Hur får man till en riktigt lyckad fest? Med ett gott humör, goda tilltugg och trevligt sällskap så kommer man långt. Men vill man ta det steget längre är det det roligt att ta till några dricklekar. Givetvis ska alla då ha åldern inne för att få lov att dricka. 

Med denna aktivitet utmanar ni varandra och sätter lite fart på festen. Det kommer kanske bli den festen man pratar om i evigheter och nästa gång en fest planeras vet man exakt vad som ska göras. Med drick lekarna är alla som vill med i leken. Spela i lag, eller en och en, det finns ett spel som passar för alla. Välj om ni vill ta en klunk öl, eller varför inte stark shot så det blir en brännande härlig känsla genom kroppen. 

 

image

Vilket spel väljer du?

Med lite fantasi kan man göra om de flesta vanliga spel till drick spel om man nu vill det. Men man behöver inte göra så, för ute på marknaden finns det hur många olika spel som helst. Det finns brädspel och även lekar för ändamålet. Testa några olika för att se vilket som går hem mest? Utmana varandra med en öl-pingis som sitter på huvudet, eller slå en tärning och se vad den säger. 

Alternativen är många för att ni ska få en fartfylld och rolig fest. Drick lekar uppskattas av dem flesta och alla som vill kan vara med. Var ute i god tid och köp hem dina spel redan nu. Låt dig fyllas av inspiration till egna lekar som ni hitta på till nästa fest. Detta kommer bli en fest ni kommer ihåg, eller vem vet, kanske minns ni inget alls dagen efter.