magasinering

Magasinera och få mer plats i hemmet

Magasinera och få mer plats i hemmet

Att göra sig av med saker kan många gånger vara lättare sagt än gjort. På senare år har det dock blivit väldigt populärt att leva mer minimalistiskt, vilket innebär att man endast ska spara och köpa saker som man verkligen har behov av. Att rensa ur sitt hem kan ge en känsla av lättnad och välbehag när man väl är färdig. Ibland kan det dock försvåra rensningen om det finns risk för att man kommer att sakna vissa prylar eller möbler längre fram i tiden. Då kan det vara bra att ställa undan dem i cirka ett halvår för att se om man under den tiden känner ett behov av att ha dem kvar. Vid en flytt har man ett ypperligt tillfälle att rensa ur, speciellt om man flyttar till en mindre bostad. Men även här kan det vara svårt att rensa ur så mycket som man behöver för att få plats i sitt nya hem. Om man har för mycket saker vid en flytt eller av någon annan anledning behöver ställa undan grejor så är det en bra idé att använda sig av magasinering (även kallat Storage).

Om man är i behov av Storage i Uppsala så finns där Flyttharry. Flyttharry har ett magasin där man kan lagra allt möjligt från bohag till stora föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet. Magasinering kan ske under kortare eller längre tid, allt efter kundens behov. Magasinet har värme, är larmat samt försäkrat. Detta gör att man kan känna sig mycket trygg när det gäller magasinering hos Flyttharry. Man kan även hämta hela eller delar av sina saker samt fylla på under tiden man hyr hos Flyttharry.

Förutom magasinering och lagring erbjuder Flyttharry tjänster som till exempel bud och transport, företagsflyttar, bohagsflyttar, kontorsflyttar, emballering, packning och uppackning, tunghantering (som till exempel pianon och hissmotorer), arkivflyttar, monteringsarbeten och avveckling av verksamhet samt återvinning.