lagerhållning

Med lagerhållning blir ditt lager aldrig något problem

Med lagerhållning blir ditt lager aldrig något problem

Att lagra varor kan vara lite problematiskt då ett stort lager tar väldig stor plats. För att minska ditt behov av egna lager kan du kontakta ett logistikföretag som hjälper dig med lagerhållning. De hjälper både små och stora företag. Tredjepartslogistik handlar det om då. Det innebär att ytterligare en part, alltså en tredje utöver kund och säljare sköter företagets logistik.

Gäller det Stockholm med omnejd kan du besöka https://www.hillmerslogistik.se/tjaenster#lager som är ett exempel på ett logistikföretag. De har stor kapacitet för lagerhållning och där kan ditt lager växa och minska i storlek. Kanske din verksamhet utökat mycket och det krävs mer lagerplats, då är det är en enkel och bra lösning.

Oavsett om du är i behov av en pallplats eller flera hundra, sköter logistikföretaget din lagerhållning. Som kund behöver du aldrig stå utan varor, då deras system meddelar när det är dags att beställa nytt material. En väldigt enkel och smart lösning. Ditt lager blir aldrig något stort problem för dig. 

 

 

Hur fungerar tredjepartslogistik?

En tredje part utöver kund och säljare sköter företagets logistik. Det handlar om att ett företag utifrån förvarar dina varor i sitt lager eller hjälper dig att sköta leveransen. Ett logistikföretag sköter din lagerhållning, och om du önskar även transport till slutkunden. Du kan låta dem sköta packning, pre-pack, omlastning, med mera. Om du vill kan du låta företaget sköta allt eller bara den del som du önskar få hjälp med. 

En stor fördel med att använda tredjepartslogistik är att du sparar mycket tid på att du själv slipper sköta förvaring och frakt. Du kan istället lägga all din fokus på det du brinner för i företaget. Du kan till och med spara in kostnader för eget lager och lagerplats. Blir du kund hos ett logistikföretag behöver du aldrig bekymra dig över lagerhållning, orderhistorik, orderstatus och leveranser.