guide

Nyfiken på analsex?

Nyfiken på analsex?

Analsex är ett omdiskuterat ämne och många avfärdar det utan att egentligen veta vad de går miste om. Det finns några myter om analsex och vissa är tyvärr rentav helt felaktiga. Kanske är det också därför många tackar nej. Att det skulle orsaka skador är en av dem. Analsex handlar precis som vaginalt sex om tillit och respekt för varandra, att kunna slappna av och ta det i en takt som känns bra för båda. Många som provar har fått ännu fler sätt att njuta på i sängkammaren, sedan är det upp till var och en om det är något för en eller inte.

 

 

Börja med sexleksaker

 

Är ni nyfikna på analsex men är osäkra så kan ni börja med en liten analplugg eller analkulor. En analplugg kan dessutom vara ett trevligt sällskap för båda parter vid ett vaginalt samlag. Om kvinnan har en införd så gör det henne tajtare att penetrera vaginalt och ger ökad njutning för mannen. Många kvinnor finner det också otroligt härligt att bli dubbelt penetrerade.

 

Anal stimulans för män

 

Det ska heller inte glömmas att männens så kallade g-punkt, prostatan går att stimulera via analen. Detta ger många män en otroligt häftig upplevelse vid sex eller oralsex. Vill du inte gå in med ditt finger på din partner så finns en uppsjö av sexleksaker i olika storlekar och former. En del har en vibrator inbyggd och kittlar även skönt i mellangården.

 

Du vinner på att ha ett öppet sinne och att utforska det du tycker är spännande. Så länge allt sker på dina villkor och med en partner du kan lita på. Om du är intresserad av att lära dig mer om denna form av sex så kan du besöka till exempel anal sex guiden. Där får du massor med information, tips och förslag på sexleksaker som är värda att testa.