måttanpassade Garderober

Optimera hemmet med måttanpassade garderober

Optimera hemmet med måttanpassade garderober

Att ha rätt förvaring i sitt hem är både funktionellt och snyggt. Med måttanpassade garderober kan man få plats med alla sina plagg och accessoarer samtidigt som det ser riktigt bra ut. Nog för att en massproducerad garderob från ett stort varuhus gör jobbet, men för att förvaringen ska vara extra funktionell (något som kan göra att man sparar värdefull plats i hemmet) så är en måttanpassad garderob det bästa alternativet.

Förvara ägodelarna på bästa sätt

Alla människor är olika och har därmed olika saker i sina garderober, vissa har till exempel mest långklänningar och accessoarer, andra äger mest funktionella kläder och väldigt många har en blandning av allt möjligt. Med en måttanpassad garderob går det att få ut mesta möjliga av ytan samtidigt som ägodelarna förvaras på bästa sätt.

Trots att kläder är mjuka och följsamma så är sättet man förvarar dem fortfarande väldigt viktigt. Knölar man till exempel in sina kläder i garderoben så kommer man behöva stryka plaggen inför varje användning om man vill att de sitta bra på kroppen. Det är inte ett speciellt tidseffektivt beteende och plaggen mår dessutom inte bra av det. I regel finns det plagg som mår bäst av att hänga på en galge för att behålla formen, såsom kavajer och skjortor, medans andra plagg bör förvaras ihopvikta på en hylla eller i en låda, som exempelvis stickade plagg. 

Anpassade garderober utifrån yta och behov

Med en måttanpassad garderob optimeras ytan där den står och man kan anpassa utrymmet efter vad man faktiskt har tänkt förvara där. Garderobsform är ett företag som erbjuder just detta. Tillsammans med deras kunniga medarbetare tar man fram den bästa lösningen för en själv och får därmed en helt unik garderobslösning. Garderoberna som Garderobsform erbjuder är, förutom att de är anpassade för varje kund, även tillverkade av högsta kvalitet.