affischer

Så väljer du affischer med fina motiv som passar inredningen

Så väljer du affischer med fina motiv som passar inredningen

När man ska välja motiv till sina väggar kan det lätt kännas överväldigande. Det finns mängder av snygga affischer som gör sig riktigt bra i de allra flesta hem. Vissa gånger kanske man har en tydlig bild av vad det är man söker men väldigt ofta vet man bara att det finns väggytor som man önskar fylla med något fint. Fördelen med att använda affischer istället för äkta tavlor är att man sannolikt har råd att köpa flera affischer på en gång, vilket underlättar om man vill att de ska matcha. 

Att välja motiv

Det kan vara enklast att utgå från att antingen skapa en speciell känsla i rummet eller att motiven ska matcha befintlig inredning. En speciell känsla kan till exempel vara om man vill ta in naturen i hemmet (något som är väldigt populärt just nu), då kan man skapa en naturnära känsla genom jordnära färger, möbler tillverkade i naturmaterial och naturmotiv på väggarna. Det finns många vackra affischer med skogsgläntor, stränder och andra härliga miljöer. 

Vill man istället matcha inredningen som finns på plats utan att följa ett visst tema så kan man söka efter motiv som matchar en accentfärg som finns i rummet eller helt enkelt låta motiven gå ton i ton med basfärgerna i utrymmet. Det går också att skapa ett enhetligt intryck genom att välja likadana ramar till samtliga affischer i ett rum, det går såklart att variera storlek för att skapa härlig dynamik. 

Scrolla bland fina och inspirerande affischer

https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html finns väldigt många fina affischer som kan förgylla väggarna i hemmet. Där går det att söka på kategorier såsom barnmotiv, textmotiv, djurmotiv, naturmotiv, blommotiv, abstrakta motiv och så vidare. Det går dessutom att designa sin alldeles egna affisch. Samtliga av Sohu-shop’s affischer håller hög kvalitet och går att beställa i olika storlekar.