Sexleksaker

Sex, sexleksaker och ren njutning

Sex, sexleksaker och ren njutning

Sex och den njutning det medför uppskattas av de allra flesta. Preferenser och vad man njuter av förstås väldigt olika. En del gillar att ha sex med många samtidigt, andra uppskattar vaniljsex, vissa uppskattar BDSM och en del föredrar att njuta på egen hand. Oavsett vad man gillar och vem man gillar att ha sex med så blir det allt vanligare att man vill utforska sin egen sexualitet. Det är kanske inte så konstigt att det finns många roliga sexleksaker och guider för ett mer varierat sexliv, blir du nyfiken kan du kolla på atgardslandet.se.  

 

 

Tips för nytändning i sexlivet

 

Det är inte bara sexleksaker som kan göra det lite mer spännande med sex igen. För den som levt länge i ett förhållande vet att spänningen kan dala och det blir lite mer monotont. Ett bra sätt att återupptäcka varandra och sig själv är att börja med att testa nya ställningar. Sen kan det vara trevligt att införa sexleksaker som lite grädde på moset. I ett heterosexuellt förhållande kan det vara lätt att glömma att kvinnor kan ha svårt att komma vid bara penetration så det kan vara en god idé att börja lägga mer tid på erogena områden.

 

Bortom klitoris

 

De flesta kvinnor uppskattar även att få andra erogena zoner smekta eller nafsade på. Här är ett hett tips att testa att binda och utforska kvinnans kropp. Områden som nacke och hals kan vara en riktig trigger, de flesta gillar även starkt att få brösten uppmärksammade. Idag finns det små vibratorer som säljs som sexleksaker som passar alldeles utmärkt för att stimulera. Det är bara att prova sig fram för det är väldigt individuellt vad som uppskattas. En del vill ha brösten rejält masserade och nypta medans andra vill ha mjuka sensuella rörelser. Det är helt enkelt bara att prova sig fram!