Modulhus

Stor flexibilitet med modulhus

Stor flexibilitet med modulhus

Ibland kan man inte få allting på en gång, oavsett hur gärna man vill det. Om ni till exempel ska byta lokal för ert kontor, företag, förskola eller vad det nu än är kan ni behöva vänta ett tag på att den nya lokalen ska bli tillgänglig. Den kanske inte ens har börjat byggas än. Samtidigt löper ert nuvarande hyreskontrakt ut. Ska det förlängas kanske ni riskerar att betala mer än ni behöver, och i värsta fall stå med dubbla hyror när det nya bygget står färdigt. 

Då låter det som en mycket smartare lösning att mellanlanda i ett modulhus av något slag. Modulhus kan användas både som tillfällig stationering eller som en extra lokal till den ni redan använder. Fördelen är att man vet exakt vad man får. Du kan välja ut ett modulhus i katalogen och du vet att det är så det kommer se ut när det levereras. De produceras nämligen i fabrik och ska bara monteras upp när det körts ut till platsen det ska stå på.  

 

brown and grey high rise building

 

Modulhus håller igång verksamheten

Det som också är bra med modulhus är att man inte behöver veta exakt hur länge behovet kommer finnas. Det är enklare att flytta ut ur ett modulhus än ur en “vanlig” byggnad. Det är också enklare att bli kvar. Det nya kontoret eller företagslokalen kanske blir försenat. Nybyggnationer har en tendens att kunna bli det. Då vill du återigen inte behöva stå där utan någon lokal alls fram till ni kan flytta in i den nya byggnaden. 

Modulhus får verksamheterna att kunna fortsätta under tiden som de byter plats. Det ger förutsättningar för att undvika att allting bara stannar av. Det har ni såklart inte råd med att riskera. Låt allting fortlöpa, och låt det fortlöpa i ett modulhus. Det duger lika bra som någonting annat, till och med bättre.