Heltäckningsmatta

Sugen på en ny heltäckningsmatta?

Sugen på en ny heltäckningsmatta?

editorial

När vi ska renovera hemma är det många alternativ som vi ska välja mellan. Vilka material vill vi ha? Vilka färger? Ska vi inreda i en viss stil eller vill vi åt en viss funktion? Beroende på vad vi väljer får vårt hem en helt ny stil. Det är därför viktigt att vi väljer med omsorg hur vi gör om hemma. Dessutom renoverar inte alla så ofta. Då blir det viktigt att välja något tidlöst som fungerar för alla tillfällen i livet. 

Trender kommer och går 

Länge har trägolv varit på modet. Parkettgolv i kombination med ljust och fräscht har varit det optimala sättet att lägga basen i interiören. Men så är det med trender, att många gör likadant samtidigt. Och efter ett tag har vi sett samma sak så ofta att vi automatiskt börjar söka oss till något annat, till något nytt. Förhoppningsvis kommer detta nya också att vara något tidlöst, funktionellt och vackert att se på. Vad är då motsatsen till ljust och fräscht? Det finns säkert flera svar på den frågan. Men ett svar skulle kunna vara att motsatsen är varmt och ombonat.

 

 

Ska du byta dina golv?

Är det dags att byta ut golven hemma? Eller vill du åt en quick fix och bara snygga till ytskiktet? Genom att välja en heltäckningsmatta till dina golv kan du på ett enkelt och prisvärt sätt skapa en varm och ombonad känsla. Dessutom är heltäckningsmattor ljuddämpande. Heltäckningsmattor finns i olika material såsom textil, sisal och ull. De kommer i ett stort antal olika färger.

Så det går att laborera med vilken effekt du vill uppnå med mattan. Du kan anpassa det helt efter dina behov. Vill du byta till heltäckningsmatta? Genom att anlita utbildade och erfarna proffs som vet vad de gör blir jobbet gjort ordentligt redan från början.