affischer

Tips till dig som vill dekorera väggarna med affischer

Tips till dig som vill dekorera väggarna med affischer

Det finns många sätt att inreda sitt hem med fina affischer. Det finns en uppsjö av olika motiv som passar allt från barnrummet till vardagsrummet. Det handlar bara om att hitta de färger och teman som passar bäst in och ge dem en plats på väggen. Vill man ge en lite lyxigare känsla kan man använda en exklusiv ram till affischen. 

Tips för den som vill bygga en tavelvägg

Tavelväggar är omåttligt populärt och är ett perfekt sätt att få rummet att kännas mer ombonat. Innan man väljer affischer och ramar så kan det vara bra att mäta ytan man vill fylla för att kunna välja storlekar som passar in. Det är snyggt att blanda lite olika storlekar och det kan vara lättare att bestämma vad som passar bäst om man mäter upp en rektangel eller fyrkant inom vilken man vill att tavlorna ska sitta. 

Innan man sätter upp tavlorna kan det vara bra att lägga ut dem på golvet för att se i vilken ordning de passar bäst, ta gärna en bild för att kunna gå tillbaka till den efter att tavlorna börjat spikas upp på väggen. 

Dekorera med tavlor utan att göra hål i väggen

Vill man inte göra så många hål i väggen så kan man placera tavlorna på en hylla eller en byrå. Tänk på att de inte behöver stå på rad utan det kan även vara snyggt att ställa ett par mindre tavlor framför ett par större utan att de täcker för mycket av motivet. Att placera tavlorna på en hylla eller möbel kan också vara ett bra knep om man vill ha tavlor i badrummet utan att behöva göra hål i kaklet eller våtrumstapeten.

Är du på jakt efter snygga affischer att fylla hemmet med kan du gå in på sohu-shop.se affischer. Där finns affischer för olika smaker, i olika storlekar av hög kvalitet.