Bilbärgning

Trygghet på vägarna

Trygghet på vägarna

Att ha en försäkring där det ingår bilbärgning är att alltid kunna känna sig trygg och säker på att man kan få hjälp när man behöver, och gratis. Och kanske även en hyrbil, om man har det som tillägg. Allt kan hända precis när som helst. Att veta att vad som än händer så kan man fortsätta sin väg mot arbetet, skolan, semestern eller hem, är en garanti som det kan vara värt att betala extra för.

 

När olyckan är framme

Men även om man inte har en försäkring där bärgning ingår, så finns en bärgare aldrig långt borta. Bärgare som kan hjälpa till med såväl akuta som planerade flyttar. Bilbärgning i Stenungsund går att nå när som helst på dygnet för att antingen få hjälp längs med vägarna eller för att boka in en planerad flytt, samma dag eller längre fram i veckan. Det kan handla om att bilen ska flyttas från hemmet till verkstaden eller till bilskroten, om man har riktig otur.

 

 

Tjänster i vägrenen

Bilbärgning är oftast förknippat med transport av bilar till reparatörer eller bilskrot. Men de flesta ärendena handlar inte om förflyttning av bilar utan om hjälp längs med vägen. Det kan vara en punktering där man har ett reservdäck men inte klarar av att byta det själv. Man kan ha fått bensinstopp och det är långt till närmsta mack. Eller så kan det vara batteriet som krånglar och man kan få starthjälp för att sedan lugnt kunna köra vidare mot destinationen utan problem. Men skulle man behöva bärga bilen så behöver man inte vara orolig för hur man ska komma hem själv. Antingen får man åka framme i hytten med bärgaren själv. Eller så får man ett litet äventyr genom att man får sitta kvar i sin egen bil på bärgarens flak, hela vägen till bilreparatören och tryggheten där.