designlampor

Hitta din favorit bland årets designlampor

Hitta din favorit bland årets designlampor

Inredningen i ett hem kan aldrig vara komplett utan belysning. Förutom att den behövs rent praktiskt så kan den även hjälpa till att belysa specifika detaljer eller utrymmen som man vill framhäva. Snygga designlampor har också fördelen att de verkligen kan sätta prägel på ett rum. I designlampor får man både en källa till ljus samtidigt som de kan kan upplevas som rena konstverk. Det kan därför vara värt att lägga lite extra pengar på att få en iögonfallande ”statement piece” i sitt hem.

Det skandinaviska fortsätter att vara populärt

Under detta år ser man diskreta färger och naturliga material. Det avskalade och luftiga i sobra kulörer som man kan hitta i den skandinaviska stilen syns i väldigt många flöden och trä i olika slag är ett säkert kort i allt från stora möbler till små detaljer. I detta kan man antingen inkorporera lampor i färger och material som gör att allt får en vacker helhet eller så kan man välja en lampa som sticker ut och tar plats i rummet. 

Mjukt och harmoniskt

Något annat som syns mycket är mjuka hörn och runda former, detta har länge varit populärt inom lampdesign genom exempelvis runda kulor i opal- eller klarglas. Som det ser ut så fortsätter den trenden även i år. Ett harmoniskt hem utan allt för skarpa och raka kanter på varken möbler eller lampor är ett härligt inslag som mjukar upp känslan i hemmet. 

Klassiskt, modernt och nytänkande

Vare sig man är sugen på att följa den senaste trenden eller om man vill ha en riktig designklassiker så kan man vända sig till Lampemesteren. På www.lampemesteren.se finns nämligen mängder av lampor för olika smaker och behov. Sortimentet är noga utvalt med högkvalitativa designlampor från flera välrenommerade varumärken som passar i allt från det klassiska hemmet till den som vill skapa ett hem som sticker ut i mängden.