konsult

Hyr in en arbetsterapeut

Hyr in en arbetsterapeut

Har du arbetsgivaransvar för många människor med tunga jobb? När någon skadar sig eller behöver rehabilitering, är det ett stort avbräck för din verksamhet om det blir långa sjukskrivningar. Istället för att din personal ska åka runt till olika behandlingar, kan du helt enkelt hyra in en arbetsterapeut till arbetsplatsen. De anställda behöver bara åka till jobbet, de får en professionell hjälp direkt hos arbetsgivaren och rehabiliterar sig bättre och fortare. Det ger dem också en känsla av omhändertagande, att de får den hjälp de behöver.

 

Konsult på jobbet

Du hyr enkelt in en arbetsterapeut som konsult för den tid du behöver det. Det kan vara tillfälligt, om en olycka sker, eller för långsiktiga behandlingar. Du har full valfrihet, och du kan uppleva hur bra och flexibelt det systemet är. Precis som när man hyr in en hantverkare, en datakonsult eller en städfirma, så kan en arbetsterapeut hjälpa dig i en tillfällig situation som är ansträngd. Produktionen behöver hållas igång, och ju fortare din personal kan rehabilitera sig, ju fortare är de tillbaka på full arbetstid igen. Låter det bra, kommer här ett länktips: https://tecreacare.com/.

 

 

Vill du själv bli uthyrd?

Kanske vill du själv jobba som arbetsterapeut i kombination med uthyrning? Har du lämplig utbildning är det bara att söka, för det behövs ständigt folk inom vårdande yrken. En arbetsterapeut som arbetar som konsult får en väldigt allsidig jobberfarenhet, för man får behandla olika sorters skador och träffar mycket människor. Kanske ger det också kontakter för framtiden. Jobbet är i alla fall väldigt flexibelt, för du bestämmer själv under vilka tidsperioder du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig. Många trivs med den valfriheten, om man trivs med att se nya arbetsplatser. Annars finns det ju chans att få en bra anställning, när man har samlat på sig en bra praktisk erfarenhet.