entre

Praktiskt och estetiskt

Praktiskt och estetiskt

Ingången till en butik eller ett kontor gör ett starkt första intryck. De entréprodukter du väljer att ha vid ingången till ett företag eller en butik gör det inte bara snyggare eller estetiskt sett bättre, utan det lägger till ett praktiskt värde. Ett tak ovanför ingången kommer till exempel att skydda besökare från vind och regn. Papperskorgar och askkoppar kommer att motivera kunder eller förbipasserande att kasta sina sopor där de ska ligga, istället för på marken framför din entré. På den andra sidan av dörren kan anslagstavla, informationsställ eller skyltar behövas, beroende på vad lokalen ägnas åt.

 

Mängder av produkter

Det finns en hel uppsjö av olika typer av entréprodukter. Allt beror på vilken typ av verksamhet det är du bedriver och vilka personer det är som kommer att besöka din arbetsplats. Du kanske behöver ett cykelställ med tak, eller skyltning för bilparkering utanför din entré. I hallen kan du behöva entretavlor. Erbjuder du mat kan du behöva griffeltavlor, eller gatupratare, som de också kallas. Varför inte en menytavla? Skyltning för olika rum som badrum, endast personal och liknande kommer också att vara till nytta.

 

 

Välj bra och tåliga produkter

Se till att du skaffar ordentliga och hållbara produkter. Även om de kanske kostar lite mer så kommer det att vara en bra investering att köpa bra produkter som tål tidens tand och vädrets ur och skur. Tänk på att de entréprodukter som kommer att stå eller hänga ute måste klara av sol och regn utan att snabbt gå sönder eller blekna. Detsamma gäller på insidan av lokalen. Håller du på att starta din egen verksamhet eller vill du göra förändringar i din nuvarande lokal kan du kolla in Entréprodukter AB:s egna näthandel. På deras hemsida hittar du mängder med olika entréprodukter för alla olika typer av verksamheter på ett och samma ställe.